Traprenovatie in 1 dag

Bij Eiken Trap Renovatie bent u aan het juiste adres voor traprenovatie in 1 dag. Veel mensen zien het klussen niet zitten dat bij het renoveren van een trap komt kijken. Met een eikenhouten traprenovatie frist u uw interieur binnen één dag op. Zonder hak- of breekwerk!

Houten traprenovatie met eikenhout

Eén keer in de zoveel tijd bent u toe aan iets nieuws. Ook in uw interieur. Maar veel mensen zien het klusgedoe dat daarmee gepaard gaat niet zitten. Wie weet vindt u uw oplossing in een eikenhouten traprenovatie.

Open trap bekleden

Door een open trap te bekleden zorgen we ervoor dat uw trap een echte blikvanger wordt! Het open karakter werkt erg uitnodigend in een woning, maar afstemming met de rest van uw interieur is van groot belang. Bij het renoveren van uw open trap komen de vakmansvingers van ons slagvaardig team goed van pas.

Wangbekleding

Bij de renovatie van uw trap kunt u ervoor kiezen om ook zijkanten (“wangen”) van uw trap te bekleden.

E.T.R. Traprenovatie verzorgt wangbekleding die precies past bij uw trap. Maak van uw interieur een totaalplaatje met dit mooie stuk vakmanschap.

Vloer leggen

U wilt dat uw interieur een compleet geheel is? Om uw trap naadloos aan te laten sluiten bij de rest van uw inrichting, verzorgt E.T.R. ook hoogwaardige kwaliteitsvloeren.

Bij Eiken Trap Renovatie bieden u een ruim assortiment topmerken laminaat- en pvc vloeren en parket uit.