Traprenovatie in één dag

Bij Eiken Trap Renovatie bent u aan het juiste adres voor traprenovatie in één dag. Veel mensen zien het klussen niet zitten dat bij het renoveren van een trap komt kijken. Met eikenhouten traprenovatie frist u uw interieur binnen één dag op. Zonder hak- of breekwerk!

Houten traprenovatie met eikenhout

Eén keer in de zoveel tijd bent u toe aan iets nieuws. Ook in uw interieur. Veel mensen zien op tegen een tijdrovende klus en het ongemak van een ontbrekende trap. Wie weet vindt u uw oplossing in een eikenhouten traprenovatie.

Open trap bedekken

Door een open trap te bedekken met overzettreden, zorgen we ervoor dat uw trap een echte blikvanger wordt! Het open karakter werkt erg uitnodigend in een woning, maar afstemming met de rest van uw interieur is van groot belang. Bij het renoveren van uw open trap komen de vakmansvingers van ons slagvaardige team goed van pas.

Wangbekleding

Bij de renovatie van uw trap kunt u ervoor kiezen om ook de zijkanten (zogenoemde wangen) van uw trap mee te nemen. Maak van uw interieur een totaalplaatje met dit mooie stuk vakmanschap!

ETR Traprenovatie verzorgt wangbekleding die precies past bij uw trap. Maak van uw interieur een totaalplaatje met dit mooie stuk vakmanschap.

Vloer leggen

Wilt u dat uw interieur een compleet geheel is? Om uw trap naadloos aan te laten sluiten bij de rest van uw inrichting, verzorgt ETR ook hoogwaardige kwaliteitsvloeren.

Bij Eiken Trap Renovatie beschikken wij over een ruim assortiment parketvloeren. Wij bieden de beste kwaliteit voor uw interieur.